Een veilige haven

Verwonder om de hoek

25-09-2020
De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben workshops van verwonder om de hoek gedaan. Theater, techniek, natuur, sterrenkunde... er was van alles te doen.

Met Verwonder om de Hoek krijgen de kinderen in groep 5 t/m 8 in de regio Leiderdorp de kans hun passies te ontdekken en zich daarin te verdiepen. Het project verbindt leerkrachten, ouders/verzorgers, buitenschoolse organisaties en aanbieders van educatieve programma's met elkaar. Zo wordt geprobeerd leermogelijkheden beter op elkaar aan te laten sluiten en werken we samen aan een 'leer-ecosysteem', waarbij uiteindelijk al het educatieve aanbod samenkomt op een overzichtelijke website.

De eerste introductie-workshops zijn tijdens schooltijd. Verwonder om de Hoek komt bij ons op school langs op vrijdag 25 september 2020. Vervolgens kunnen kinderen kiezen of ze een activiteit naar keuze - op het gebied van natuur, cultuur, wetenschap of technologie - nog een aantal keer ná schooltijd willen doen in oktober en november. Op die manier krijgen ze de kans om te ontdekken waar hun passies liggen en kunnen ze die verder ontdekken en ontwikkelen. Na afloop van de introductie-workshops tijdens schooltijd krijgt uw kind informatie mee waarop u samen een keuze kunt maken voor een vervolgactiviteit. Alle activiteiten zijn helemaal gratis!

Nieuws van Koningin Juliana School

Vrijdag 16 oktober hebben we vanaf 14:30 herfstvakantie. Fijne vakantie allemaal.
De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben workshops van verwonder om de hoek gedaan. Theater, techniek,...
21Sep
De KJS start met typelessen. De kinderen in groep 6 krijgen dit schooljaar typelessen. Er wordt op...
Op woensdag eten alle kinderen fruit in de korte pauze. Op andere dagen mag dat natuurlijk ook:)

Koningin Juliana School in beeld

Powered by BasisOnline