Warme douche

Afgelopen vrijdag was mijn voorlopig laatste dagje voor de klas. Natuurlijk hadden de kinderen en ik wel een plannetje gemaakt om het feestelijk af te sluiten, ..en dit had ik echt niet verwacht.

Ik kwam binnen in een versierde klas en werd al snel verrast met een mand vol cadeautjes van de kinderen en u. Wat ben ik ontzettend verwend!! Ik werd er een beetje stil van (en dat gebeurt niet zo vaak ;))

De klassenmoeders hadden een super leuke spelochtend georganiseerd. Alle spelletjes hadden te maken met baby’s. Zo konden de kinderen babyblik gooien, de was ophangen, luier en flesje prikken met een blinddoek om en Beer Bram een schone luier geven.

We begonnen in groepjes en merkten na een tijdje dat we wel wat trek kregen. Gelukkig had ik cake en slagroom klaargezet. Dat ging er prima in.

Na de traktatie, deden de kinderen nog een spel naar keuze. De arme Beer Bram liep op een moment met een luier op zijn hoofd en op een heel relaxte manier, gingen de kinderen zelf over op een puzzeltje maken of ander spel.

Het blik gooien bleef een “hit” en de babywas aan de waslijn werd gecombineerd met Pietenpakken uit de Pietenhoek.

Ik heb heel erg genoten van de gezellige sfeer en vrolijke kinderen.

 

Ik wil de klassenmoeders ontzettend bedanken voor deze Babyshower!!!  En de kinderen en u nogmaals bedanken voor alle liever persoonlijke kaartjes, tekeningen en cadeautjes.

Ik heb het eerste deel van het jaar Baloutjes met heel veel plezier en liefde lesgegeven. Juf Annette en Juf Mees zijn inmiddels al met heel veel energie e plezier gestart in de groep zodat ik nu even rustig aan kan doen.

 

Tot snel

Astrid

baas2

2016-10-21T19:49:17+00:00 26 november 2015|