Toneellessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Jeugd Theaterschool THEATERPLAATS start groep toneellessen Het Jonge Eendje voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Jeugdtheaterschool THEATERPLAATS start weer met een nieuwe cursus toneelspelen voor kinderen van 4 tot 6 jaar. We spelen en repeteren dan het mooie en bijzondere sprookje van Het Jonge Eendje. Toneelspelen is leuk en educatief en is goed voor kinderen en volwassenen. Bij toneelspelen leer je je creativiteit te ontwikkelen. Toneel spelen is plezier maken en zingen en je verkleden en een rol spelen zoals een elf, een ridder of een vogel, prinses of koningin.
De kinderen zullen samen met de andere lesgroepen in het jaarlijkse theater eindfestival van THEATERPLAATS optreden op zaterdag 28 mei in theater Ins Blau in Leiden. Daar zullen alle kinderen en jongeren van de jeugdtheaterschool THEATERPLAATS voor de achtste keer weer met elkaar staan schitteren op het podium en een onvergetelijke theaterervaring opdoen.
De toneellessen en repetities Het jonge Eendje starten op woensdag 16 maart en duren tot juni, en worden gegeven op woensdag van 13.00 uur tot 14.00 uur in de theaterstudio van jeugdtheaterschool THEATERPLAATS, Bernardstraat 1 in Leiderdorp.
De lessen worden gegeven door professionele theaterdocenten en de kinderen worden begeleid voor en tijdens de voorstelling door professionals met een pedagogische achtergrond.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Aanmelden voor de toneellessen/repetities kan via de website www.theaterplaats.nl of mail naar info@theaterplaats.nl

2016-03-16T07:46:45+00:00 16 maart 2016|