Sport & Cultuur

Sportieve en culturele activiteiten zijn belangrijk voor kinderen. Het helpt hen bij de lichamelijke, geestelijk en sociale ontwikkeling. SCw Leiderdorp en Sportfondsen Leiderdorp informeren u met deze rubriek regelmatig over de vele activiteiten die in Leiderdorp binnen de domeinen Sport en Cultuur worden aangeboden;

Sport(kennismaking):  Maak in 2016 kennis met de volgende sporten/cursussen:

Baby- en peuter zwemmen
Jeugdfitness
Bewegen is leuk
Kickboksen
Conditietraining
MMA
Dans
Puppy zwemmen
Freerunning
Squash
Gym
Teen Flow Yoga
Handbal
Zelfverdediging
Kickboksen

Aanbod voor leeftijdsgroep 2 t/m 18 jaar,  aanmelding online via www.sportleiderdorp.nl, rubriek kennismaking, jeugd. Betaling (contant) voorafgaand aan de 1e les bij de trainer/sportdocent.

Discozwemmen bij zwembad de Does Ga met je vriendjes en vriendinnetjes swingen en zingen in het heerlijke verwarmde zwembad, laat je meevoeren in de stroomversnelling, glij en glibber door de flitsende glijbaan van 35 meter of relax in het verwarmde bubbelbad. Kortom- een te gekke avond, waar je met plezier aan terug kunt denken. Kinderen dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma, de maximumleeftijd is 14 jaar. Tijdens het discozwemmen is extra toezicht in het zwembad aanwezig. Data: 10 en 24 juni (vrijdagavond), meer info: www.dedoes.nl

MidZomerLoop Deze gezellige recreatieve loop in Leiderdorp, met 3 leuke parcours (kinderloop, 6 en 10 km) en een aantrekkelijk wandelroute, heeft nu een eigen website met aanvullende informatie en online inschrijfmodule. Kijk snel op www.midzomerloop-leiderdorp.nl.

Cultuur:
7 juni:   Do-It, vervolg film
8 juni:   buitenspeeldag, Hubrechtsplein met acrobatiek les
10 juni: kinderdisco
15 juni: botenmiddag, Sterrentuin
21 juni: avond voor ouders van groep 8, “De grote oversteek”, locatie Dwars

Wekelijks:
Maandagmiddag:            chillen bij de Buit
Woensdagmiddag:          chillen bij de Buit
Woensdag:                        sporten in de wijk de Schansen
Vrijdagmiddag:                 chillen bij Dwars

Alle informatie over de activiteiten en diensten van SCw Leiderdorp is te vinden op www.dwarsleiderdorp.nl of telefonisch  te verkrijgen via: 071-5898203 of 071-5421662 .

2016-05-26T15:22:19+00:00 26 mei 2016|