Sport & Cultuur

Sportieve en culturele activiteiten zijn belangrijk voor kinderen. Het helpt hen bij de lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling. SCw Leiderdorp en Sportfondsen Leiderdorp informeren u met deze rubriek regelmatig over de vele activiteiten die in Leiderdorp binnen de domeinen Sport en Cultuur worden aangeboden;

Sport(kennismaking): Dit sportieve programma is gevarieerd, niet alleen in sport- en beweegactiviteit maar ook in doelgroep (2 t/m 18 jaar). Altijd tegen een sympathieke prijs en soms zelfs gratis. Inschrijven kan snel en eenvoudig online. Meer informatie omtrent het aanbod is terug te vinden op www.sportleiderdorp.nl, rubriek kennismaking, jeugd.

Zwembad de Does: herfstvakantieprogramma maandag Sport & Spel dag dinsdag Hawaii Run woensdag Drijfdag (met eigen materiaal!) donderdag NK Watervoetbal vrijdag Kid’s Disco met demo dansschool Rode Sneakerz zaterdag/zondag Extra veel drijfmateriaal meer info.: www.dedoes.nl

Spieren voor Spieren Fit For Free, SportCity en Sportfondsen Leiderdorp organiseren de Wintertijd Challenge. Een sportief programma met een uitdagend en afwisselend sportaanbod. In de nacht dat de wintertijd ingaat (29 op 30 oktober) gaan we met elkaar sporten in sporthal en zwembad de Does om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Vanaf € 15 p.p. kan al aan max. 3 sporten worden meegedaan. Ga naar https://sportfondsen.wintertijdchallenge.nl/challenge/leiderdorp-komt-in-beweging om in te schrijven en help een kind in nood.

Cultuur: Maandag 17 oktober: herfstvakantie Woensdag 26 oktober: lampionnen maken (Winkelhof Leiderdorp) Donderdag 28 oktober: lampionnentocht vanaf het Winkelhof naar Halloween Park de Houtkamp Alle informatie is te vinden op www.dwarsleiderdorp.nl of telefonisch te verkrijgen via : 071-5898203 of 071-5421662. Voor deze activiteiten moet u uw kind van te voren aanmelden.

Standaard gratis activiteiten SCw Leiderdorp Elke woensdagmiddag kun je Chillen in de Buit en buiten sporten bij de Schansen. Meidenmiddag, maandag in de Buit. Op woensdagavond en donderdagavond is er inloop (Chillen) voor jongeren vanaf 15 jaar. Leerlingen van Visser ’t Hooft zijn iedere donderdag uit school welkom! En vanaf 2015 is er iedere vrijdagmiddag inloop (Chillen) voor groep 7&8.

2016-10-10T15:03:52+00:00 10 oktober 2016|