Kinderen in hun sas met de VakantiePas

De zomervakantie komt er weer aan, dus ook de VakantiePas. Hét paspoort voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, boordevol activiteiten met korting. Vanaf 20 juni krijgen alle basisschoolleerlingen in Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp en Voorschoten de VakantiePas uitgereikt op school. De Pas vertegenwoordigt een waarde van zeker € 300,- aan kortingen voor kinderen en ouders, en geeft een overzicht van (zomer)activiteiten in stad en regio.

De VakantiePas laat kinderen andere kanten van hun leefomgeving ontdekken door hen te stimuleren deel te nemen aan ‘nieuwe’ activiteiten. De activiteiten zijn altijd te bezoeken mét VakantiepasKorting en zijn zo evenwichtig mogelijk gespreid over kunst & cultuur, recreatie & sport, natuur & milieu en mens & maatschappij.

Power!

In de VakantiePas van 2016 staan heel veel activiteiten waar kinderen power van krijgen. Power zit overal: in spieren, hart, hoofd en buik. Al die powers kunnen groter en sterker worden. Met praten, sporten, spelen, leren, tekenen, muziek maken, eten, musea bezoeken, noem maar op. Met de VakantiePas kunnen kinderen deze zomervakantie heel wat powerrrrr krijgen! Ze kunnen een proefles nemen bij Rockademy, klimmen en klauteren in Boulderhal Kunststof, op slootsafari, salsadansen en nog veel meer.

Bovendien kunnen kinderen een fiets winnen of vrijkaartjes voor Linnaeushof. In de VakantiePas staat precies wat ze daarvoor moeten doen.

Op de website vakantiepas.nl staan eventuele wijzigingen én activiteiten die niet in de ‘papieren’ VakantiePas staan.

Ga naar vakantiepas.nl voor meer informatie.

2016-06-24T07:28:59+00:00 24 juni 2016|