Glazen huis

Home/Groepen, Nieuws/Glazen huis

Glazen huis

Vandaag, donderdag 22 december, heeft  een delegatie vanuit de school de cheque overhandigd aan de dj’s in het Glazen Huis. Pauline van Dam, Astrid Frens, Melanie Valk en Annette Tebarts hebben samen met 10 kinderen de cheque en het contante geld overhandigd.

Het begon direct goed. Op de Beestenmarkt werd ons een croissant aangeboden. Dat ging er wel in bij de kinderen en begeleiders. Daarna konden we terecht in de chequebox. Hier hebben we de cheque aangeboden.

Glazen huis 2

 

De uiteindelijke opbrengst voor het Glazen Huis is € 2088.90 ( incl. de bijdrage van het kerstouderkoor). Een filmpje van de overhandiging is te zien op:http://seriousrequest.3fm.nl/video/chequebox. Of je klikt op het plaatje hieronder.

Daarna hadden we een warme ontmoeting met Eric Corton . Hij had veel  interesse voor onze bijzondere actie. Ieder kind kreeg een hand en daarna zijn we onder de KJS-paraplu op de foto gegaan met hem. (zie onze eigen website). Daarna heeft ieder kind geld in de brievenbus gedaan.

Foto’s hiervan zijn te zien op http://seriousrequest.3fm.nl/foto/brievenbus.

Voor de dj’s hadden we de strip Suske en Wiske in Leiden door de brievenbus gedaan.

Daarna zijn we voldaan terug gereden naar school. Op school hadden veel kinderen ons gezien op de televisie of via internet.  Al met al een geslaagde actie.

2016-10-21T19:49:20+00:00 22 december 2012|