Cursus positief opvoeden

 

 

Cursus Positief opvoeden

Voor ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar die meer begeleiding willen bij opvoedproblemen biedt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) de cursus ‘Positief opvoeden’. Deze start op
20 september en op 4 oktober op verschillende locaties.

Is het opvoeden soms lastig? Zou je willen dat je kind zich wat beter aan de regels houdt? Wil je opvoeden zonder steeds ‘nee’ te moeten zeggen? Of ervaar je de opvoeding soms als te zwaar? Kom dan naar de cursus “Positief opvoeden’.

Tijdens ‘Positief opvoeden’ leer je waardoor gedragsproblemen van kinderen ontstaan. Je leert hoe je het gewenst gedrag bij jouw kind kan stimuleren, hoe om te gaan met ongewenst gedrag en voorkomen dat situaties uit de hand lopen. Hierbij wordt de methode ‘Triple P’ gebruikt (Positief Pedagogisch Programma), die al jarenlang haar effectiviteit bewijst en vele families heeft geholpen. Door kinderen op een positieve manier te ondersteunen en tegelijk goed voor jezelf te zorgen kun je kinderen stimuleren in hun ontwikkeling en de sfeer thuis verbeteren.

De cursus is bedoeld zowel voor ouders die problemen willen voorkomen als ouders van kinderen met emotionele en/of gedragsproblemen. De cursus duurt acht weken en bestaat uit vijf groepsbijeenkomsten van 2 uur en drie telefonische contacten met de trainer.

Data en locaties
Datum: start 20 september 2016
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Leiden

Datum: start 4 oktober 2016
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Alphen a/d Rijn, Gouda, Katwijk

Kosten: € 25,- per persoon

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden ga naar www.cjgcursus.nl!

Meer informatie en aanmelding CJG cursussen
Website: www.cjgcursus.nl
E-mail: info@cjgcursus.nl
Telefoon: 088 254 23 84

 

 

 

2016-09-12T15:37:15+00:00 12 september 2016|