ANS & Co

ANS & Co gaat beginnen!
Op 6 september start het eerste programma van ANS & Co. ANS staat voor Activteiten Na School en richt zich op kinderen in de basisschoolleeftijd.
Per blok van 6 weken stelt ANS & Co een gevarieerd programma samen. Aanmelden kan per activiteit. Het eerste blok loopt van 6 september tot aan de herfstvakantie. Locatie voor blok 1 is basisschool De Hasselbraam. Kinderen kunnen kiezen uit toneelles, improvisatietoneel, een workshop fotograferen met je smartphone, gezond snoepgoed maken en schaakles.
De aanbieders van de cursussen zijn allemaal specialist op hun vakgebied. Zo wordt de workshop ‘fotograferen met je smartphone’ gegeven door Leontine de Hollander. Zij is professioneel fotograaf. De toneellessen worden begeleid door Jeske Visser. Zij is kindercoach en speelt vele rollen bij het amateurtoneel. Sacha Schouten is gewichtsconsulente en verzorgt de workshop ‘gezond snoepgoed maken’. De schaakcoaches van de Hasselbraam zijn zelf zeer bedreven in het schaken en hebben veel ervaring met het begeleiden van spelers op alle niveaus.
Bij de meeste activiteiten zijn nog enkele plekjes vrij. Inschrijven kan via www.ansenco.nl

 

Icon

ANS flyer 0 6 downloads

...
2016-09-05T08:54:18+00:00 5 september 2016|