Afscheid juf Audrey

Wat heb ik een onvergetelijk afscheid gehad op vrijdag 9 oktober. Met externe partners uit het onderwijs, met alle kinderen en mijn team, familie en vrienden uit het onderwijs. Wat was ik verrast om ’s middags alle kinderen in de speelzaal te zien! Alle kinderen hebben voor me opgetreden.
De leerkrachten hebben ervoor gezorgd, dat er een zeer afwisselende, leuke viering was. Ontroerend, hoe oud en jong door elkaar en met elkaar hun uiterste best deden met zang, dans, rap,gedicht, zelf gemaakte bloemen, tekeningen en versierde “zakdoeken”.
Ik wil iedereen bedanken ( OBSG, ouderraad,ouders, team, kinderen) voor handjes, knuffels, bloemen,cadeaus en lieve woorden.
Ik heb in 31 jaar heel wat kinderen langs zien komen en heb genoten van ze op mijn KJS. Nu ga ik genieten van mijn vrije tijd!
Groet,
Audrey Meijerink.

 

2015-10-16T07:48:50+00:00 15 oktober 2015|