Studie/spelletjesmiddag Kinderorkest JSR

Heb je minstens een jaar muziekles en wil je graag eens met andere kinderen samenspelen? Kom dan meedoen met de studie- en spelletjesmiddag van het Kinderorkest van het JSR! Op zondagmiddag 9 oktober wordt een gezamenlijke studie – en spelletjesmiddag georganiseerd voor leden van het orkest en belangstellenden. Je kunt meedoen als je een orkestinstrument, blokfluit of piano speelt.

 

Tijd:             15.00 uur tot 16.30 uur

Plaats:          Da Vinci College, Kagerstraat 7, Leiden.

Meenemen:  standaard, bladmuziek in een map, en eventueel een celloplank. Zet overal je naam op, want er blijven vaak dingen achter.

Aanmelden en informatie:      stijnschmeddes@hotmail.com, 06-55586469

L.C.deWreede@uu.nl, 071-5130637

Bereikbaarheid op 9 oktober: 06-42817848

We gaan die middag hard studeren, maar er is ook volop tijd om elkaar beter te leren kennen. We zullen dus geruime tijd vrij maken voor gezellige spelletjes en om pannenkoeken te eten!

 

De studie/spelletjesmiddag is een van de belangrijkste momenten van het jaar voor de kinderorkesten, en een moment voor niet-leden om het orkest te leren kennen. Belangstellenden kunnen meedoen met de repetite van drie liedjes die het kinderorkest al geoefend heeft. De kennismakers moeten hun eigen partij zelf uitprinten, oefenen (eventueel op les) en meenemen. De stukken liggen goed in het gehoor, er zijn voor de strijkers ook “losse snaren” partijen.

Link voor de bladmuziek : https://db.tt/Evfj4zLO

 

Voor de ouders is er om 15.00 een gezellige kennismakingsbijeenkomst met thee en cake. Tegen  het eind van deze bijeenkomst, ongeveer om 16.15, laten orkest en dirigenten horen waaraan en hoe er die dag gewerkt is.

 

Je moet door het hek rechts naast de school naar binnen en via het schoolplein de school in. De hoofdingang mogen we niet gebruiken.

 

Tot 9 oktober! Komt die dag je niet uit, dan kun je ook op maandag (in Leiden) of woensdag (in Oegstgeest) vrijblijvend drie repetities meedoen. Zie voor meer informatie over het orkest: www.JSRijnstreek.nl

2016-10-21T19:49:14+00:00 6 oktober 2016|